Thursday, March 6, 2008

Get me my cuppa, now!!!

itu dia..
hari ini....hari Jumaat...akhirnya..

@_@

tetapi tak boleh tarik nafas lega sepenuhnya, mereka panggil aku datang hari Ahad ini......maybe..

ah, pedulikan, kalau datang, dapat duit...so im not that picky..

if u pay me, ill come....yes, aku sedikit mata duitan...;p

esok hari mengundi, i wonder if the shops are open?

shopping malls and cineplex close or not during elections?

Bengkel bukak or not?

speaking of which..my car is like a squealing b*tch...sent it for maintenance servicing...and the next day i cant turn the air cond on without it squaling like crazy..

no time to revisit the workshop during weekdays, weekend nih bukak ke tak pulak...herm..

have to do with the windows down for now.............the wind messes up my hair though..(-_-")
lama aku betulkan rambut pagi-pagi, sampai office rambut sudah jadi rambai..

\\__
(-_-") sebelum ke tempat kerja, rambut ku kemas, naik sedikit di hadapan, the style ive been wearing for years and years and years...

////
(-_-") sampai di opis, rambut landak ke belakang...aku bilang style juga..tapi apabila lihat di cermin..macam barbarian...tolak2 sket dengan tangan, betulkan......aku tak reti pakai sikat...




pedulikan...

aku ingin cuba naik cruise di putrajaya..orang sebut-sebut...macam menarik kalau boleh dibawa Eton berjumpe dgn Wahab skali..owh, Kekasih Gelapku juga kalau ia tak busy meneman Sang Putri ke tempat lain...dan sorang lagi aku tak ingat namanya...Mandy was it?

anyways..

aku ngantuk..




who do I have to flirt with to get me a cup of coffee...?

4 comments:

encikpundak said...

ako mmg agak ketinggalan sebenarnya... dan itu ako mengaku.. sbb ako nak tanye soklan ni kat ko

ko pakai kereta ape ek? :P

kuc1n993m0k said...

squeakin sound??haha..gi la tuka belting aircond ko tu...murah je belting....takpon tak pasang betul2 lepas service...tu je..

mrfusyi said...

toyet:
aku udah tukar dah belting tu..time lepas tukar tu laa bunyi..aku rasa mechanic tu tak pasang betol2..adey..

pundak:
aku pakai kete mak aku je..bukan kete aku per se..ngahahaha..tapi since aku gune, aku amek hakmilik buat sementara waktu..;p

encikpundak said...

hoho yang penting bkan keter proton kan? hoho ingtkan keter proton je problem lalala